Det allervigtigste når du vil ændre livsstil-og det tager kun 5 minutter.

At drømme om, og ønske sig en anden livsstil end den man har idag, er modigt & fantastisk. Og en kæmpe kærlighedserklæring til dig selv. Det er at ville sig selv det allerbedste.

Det handler rigtig meget om dine tanker og følelser når det kommer til vaner & livsstilsændringer. At du tænker & føler at du er VÆRD at prioritere tid & energi på.

Der er selvfølgelig noget utrolig skønt ved at hjælpe, støtte og være der for andre mennesker. Det er bare vigtigt også at huske sig selv. Er du ved nærmere eftertanke egentlig er kommet til lidt efter lidt at nedprioritere dig selv? Istedet brugt (for meget) energi på dine børn, ægtefælle, kæreste, hund, job eller noget helt 6.? Så tænk lige kærligt over det engang- hvem er egentlig tjent med det?

Dem du hjælper har helt sikkert intet ønske om at din gavmildhed i form af tid/penge/gode gerninger dræner dig. Og det du siger til dig selv i form af dine handlinger, er i virkeligheden at de andre er vigtigere end dig. Sådan har du måske ikke lige tænkt på det før. Men ved at bruge en for stor mængde energi på andre, er der mindre til dig selv.

Sådan gør du helt konkret:

Derfor: når dine drømme og ønsker for en ændret livsstil skal realiseres, skal du have fat i dine tanker. Det skal være slut med sætninger i hovedet a la “det er for besværligt”, “det kan jeg nok ikke klare”, “jeg har prøvet før og det lykkedes ikke”, “jeg kan ikke lide de sunde madvarer”, ” jeg har ikke tid til at træne” osv.

Du skal finde lidt fred & ro og helt konkret sætte 5 minutter af til, enten højt eller bare i tankerne, sige noget i stil med dette til dig selv:

Jeg fortjener at leve det liv jeg drømmer om. Jeg fortjener at nå min ønskevægt. Jeg fortjener en stærk og sund krop. Jeg fortjener et liv med energi, overskud & balance. Jeg kan sagtens lykkes med det her. Ingen skridt er for små, og jeg fokuserer på mit mål. Jeg har tålmodighed og styrke til at lade processen tage den tid det tager, for succes tager tid og det er præcis som det skal være. Mine drømme vil blive virkelighed og jeg har præcis hvad der skal til for at få det til at ske. Jeg kan det her, og jeg gør det her.

Det er første skridt! Og det allervigtigste. Gentag det for dig selv hver morgen og hver aften, så er du SÅ godt på vej mod det liv du drømmer om, med masser af energi, overskud og balance.

Det handler nemlig om at ændre dit mindset som det første, dernæst gælder det om at rykke lidt ved det vanerne gør i hjernen hos os, og så implementere helt konkrete ændringer i dit liv bid for bid.

Lad mig endelig høre hvordan det virker for dig 🙂

Kærlig hilsen Gitte

PS: Hvis du vil gøre brug af mig i din livsstilsændring som sparringspartner, tovholder og støtte, så har jeg i en begrænset periode HALV PRIS på mit 4 måneders forløb med #foraltidlivsstilen. Normalpris 3950,-, nu kun 1975,-

Det har aldrig været billigere at få ændret din livsstil & opnået det vægttab du drømmer om! Det koster lige nu kun ca. 10 kr om dagen at få mit gennemtestede 4 mdrs forløb hvor du bliver guidet 100% igennem hver eneste afkrog af processen.

Jeg tager kun et begrænset antal klienter ind til denne pris, så send en mail til gitte@droemmelivet.dk allerede idag og reserver din plads til denne særpris.

Læs mere om 4 mdrs forløbet her: https://droemmelivet.dk/muligheder-priser/

2 thoughts on “Det allervigtigste når du vil ændre livsstil-og det tager kun 5 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *