Igang med vægttab på den langtidsholdbare måde!

Går du rundt og drømmer om et vægttab, og er lidt (eller meget) utilfreds med sådan som dig krop ser ud? Måske undgår spejle eller tøj der sidder tæt til kroppen? Så er du bestemt ikke alene❤

Du er heller ikke alene om at have afprøvet alle mulige ting for at komme de overskydende kilo til livs. Personligt såvel som fagligt, er jeg ved at kaste op over alle de mirakelkure, vidunderprodukter osv. der markedsføres med lovning om vægttab. Ikke fordi de ikke virker. Hvis planen indeholder kaloriereduktion i en eller anden afskygning, så vil du selvfølgelig tabe dig.

Men hvis vi tænker lidt over det, og parkerer trangen til det hurtige quick-fix vægttab… Hvad tænker du så egentlig om de slankekure, forbud af bestemte fødevarer, vejning af mad, kalorietælling osv? Som noget der er en god, sund og holdbar måde at leve dit liv på?

Hånden på hjertet –  det kan og skal ingen mennesker leve efter.

Den overkommelige & succesfulde metode findes!

Når jeg arbejder med klienter i forbindelse med deres vægttab, er nøgleordene dialog, ærlighed, tålmodighed og vedholdenhed. Det firkløver er den perfekte kombination for at lykkes med et vægttab – som holder. Jeg ved det, fordi jeg har udviklet, afprøvet og finjusteret metoden over et par år. – og i øvrigt aldrig går af vejen for at være åben overfor at se om noget kan forbedres løbende.

Du finder min metode grundigt beskrevet og gennemgået i onlinekurset Sommerklar 2019, men jeg vil rigtig gerne dele nogle af pointerne med dig her, så du kan komme igang med det samme.

Første skridt er en ganske lille gang tanke-træning. N

år du hører dig selv tænke noget negatívt om din vægt/krop/udseende, så spørg istedet for dig selv: Hvad kan jeg gøre idag, for at rykke mig tættere mod den vægt & krop jeg ønsker mig? Selv den allermindste, lillebitte handling tæller, og det er præcis det der gør metoden så overskuelig og langtidsholdbar.

Udvælg et område der giver mening for dig.

Et eksempel: Hvis du dagligt drikker 2 liter sodavand, og hælder den sidste tår i vasken istedet for i munden, så har du taget et skridt i den rigtige retning! Ligesådan hvis du plejer at spise slik dagen lang. Hvis du så venter til lad os sige, efter kl. 11 med at tage første stykke, så er det også en lille succes! Det har jeg skrevet lidt om i et tidligere blogindlæg du kan finde her.

Du kender din hverdag bedst, så tænk over et sted hvor du ville kunne ændre bare en ganske lille ting som vil være overkommelig for dig. Og så skal du vide, at det der sker, ved sådan en lille ændring, ikke kun er den fysiske ting du gør. Du fortæller med den lille handling din hjerne, at du VIL det her. Handler på ønsket, rykker dig fremad og skaber lige så stille en ny virkelighed & livsstil. Bid for bid.

Start allerede idag – lige nu!

Der er selvfølgelig flere lag, og flere nuancer i tilgangen, men prøv at starte med at få sætningen “Hvad kan jeg gøre idag, for at rykke mig tættere mod den vægt & krop jeg ønsker mig?” ind i din tankegang.

Ikke alene kaster den en positiv handling af sig, den placerer også ansvaret, og dermed kontrollen (og uden den kan du ikke ændre en dyt) der hvor det hører til: hos dig. Ikke skyld, skam og dårlig samvittighed, men ansvar. Ansvar for at gøre noget andet, hvis vi vil have noget andet.

Med skridt så små at det er overkommeligt for alle.

Vi har kun ét liv – hvad med at gøre det fuldstændig fantastisk & leve livet som den allerbedste version af dig istedet for at sidde fast med uforløste ønsker og drømme?

Kærlig hilsen Gitte

PS: Hvis du gerne vil have fingrene i onlinekurset Sommerklar 2019 ( det er en komplet gennemgang af processen til at opnå det succesfulde, langtidsholdbare vægttab), så send mig en mail. Det er bare afsted med den til gitte@droemmelivet.dk, så finder vi ud af det. Jeg har ikke fået lagt beskrivelse mv. op her på hjemmesiden endnu nemlig 🙂 

Kurset koster kun 129,-

Eller som jeg plejer at sige det; det samme som en halvkedelig, standard caféburger – og hvilke af de 2 ting rykker dig tættere på den vægt og livsstil du drømmer om?

 

 

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *