Kom nemt & hurtigt igang med at skabe dig et fantastisk liv.

Blogindlægget herunder er et uddrag af bogen “Knæk koden til at skabe et liv du elsker”.

At komme godt i gang, uden at det bliver for kompliceret.

Hvis du føler dig fastlåst i din nuværende livssituation i et eller andet omfang, så lad mig understrege: Hvad dine ydre omstændigheder er nu, er blot dine aktuelle omstændigheder – og de kan ændres!

Som tingene er lige nu, er intet andet end et resultat af dine tidligere tanker & handlinger – altså den person du var, eller har været indtil nu.

Begynder du at ændre på dine tanker, begynder du også at ændre på den du er. Og det er sådan set et held at det hænger sådan sammen, for det gør det jo virkelig enkelt for dig at komme i gang med at skabe en ny, og endnu bedre fremtid for dig selv!

Af erfaring, både personligt & professionelt, ved jeg at, at det skal være enkelt & ligetil for at blive gjort. Derfor har jeg udvalgt det sted der er allermest meningsfuldt at starte, for dig der gerne vil skabe dig et fantastisk liv.

Jeg ville købe en flot notesbog til den her øvelse (fordi det her er fundamentet til at få dine drømme til at blive virkelighed-det fortjener bedre end et par A4 ark hvis du spørger mig). Men en evt. mangel på notesbog skal ikke forhindre dig i at komme i gang:

Du skal i gang med at lave dig en taknemmelighedsliste.

Grunden til, at det er det bedste sted at starte er, at det ændrer ved din tankegang og din energi når du føler dig taknemmelig. For når du føler dig taknemmelig, vil du tiltrække mere du kan være taknemmelig for. (Læs om Loven om tiltrækning senere i bogen)

Hvis du stadig er lidt skeptisk omkring hvordan det nu lige er det skal virke, så kig på den nærmeste lampe. Selvom du ikke forstår og kan gengive fysikken bag elektriciteten, så kan du stadig godt bruge lyset fra lampen, ikk?

Det er det samme her; lad være med at fokusere så meget på hvordan og hvorfor det virker, bare stol på at det gør og glæd dig til at få resultaterne af din indsats.

Hav tillid og slip kontrollen. Det er den sikre vej til at få hvad du ønsker dig.

Lige et lille PS: du skal gøre dig umage her: det er ikke noget med lige hurtigt at føle dig taknemmelig for ostemadder og kuglepenne og så videre i teksten.

Betragt det som en gave, at du tager dig tid til virkelig at reflektere over og føle alt hvad du er taknemmelig over i dit liv.

At skabe sig et fantastisk liv er selvfølgelig ikke gjort med en taknemmelighedsnotebog alene – men den er det allerbedste sted at starte. I bogen vil du finde resten af “opskriften” på hvordan, alt sammen serveret på en letforståelig, ligetil og meget konkret måde. Så det er nemt at komme igang og få succes skridt for skridt.

1 thought on “Kom nemt & hurtigt igang med at skabe dig et fantastisk liv.

  1. Ann

    Jeg er klar på at ændre mit liv igennem universet/englene som jeg er meget tiltrukket af. min forhindring er mig selv for mange blokeringer grundet mange svigt,vold, udnyttelse samt misbrugt. jeg vil så gerne håber du/i kan hjælpe mig på vej kh Ann ❤️

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *