Gratis Uddrag fra Knæk koden til at skabe et liv du elsker – bogen.

I tvivl om hvad bogen Knæk koden til at skabe et liv du elsker helt konkret handler om?

Så har du her 2 uddrag fra den:

Forord

Lige så lang tid jeg kan huske tilbage, er jeg blevet opmuntret til at turde drømme stort. Jeg mindes aldrig at blive fortalt, at noget ikke kunne lade sig gøre.

Jeg fik lov at gøre mig mine egne erfaringer.

Jeg er blevet støttet i at tage skridt ud i det ukendte og nære tillid til, at uanset hvad der skete, så blev jeg, hvis ikke andet, klogere. Og bedre rustet til forsøg nummer 2, 3, eller 25. Det er et kæmpe privilegium som jeg har den største taknemmelig for, at min mor kærligt opdragede mig med.

I takt med at årene er gået, jeg er blevet ældre og mine livserfaringerne naturligt er blevet større, lever jeg også med en langt større bevidsthed om min egen rolle og andel i de ting der sker i mit liv.

Mere end nogensinde før, vågner jeg hver morgen med den fantastiske tanke at jeg ved, at alt er muligt & inden for rækkevidde, så længe jeg selv rækker en hånd ud til skæbnen først.

I form af at turde tro på selvfølgeligheden i, at jeg kan, og enten har, eller undervejs udvikler evnerne, modet, og stædigheden til at gennemføre mine projekter. Jeg ser mig selv have succes med det jeg sætter mig for, længe inden det sker.

Denne bog er seneste skud på stammen af projekter jeg har kastet mig ud i. Jeg har aldrig skrevet en bog før, og kender heller ikke nogen der har. Ja faktisk så havde jeg ikke den fjerneste idé om alle de ting der skal til for at skrive og udgive en bog.

Jeg kendte heller ikke hele indholdet før jeg gik i gang, men jeg havde en drøm om hvad bogen skulle kunne, og være.

Uden en stor forkromet plan, men med meget på hjerte og fuld af tillid til, at jeg fandt ud af resten undervejs. Og sådan blev det til den bog du sidder med i hånden nu.

Fordi jeg er drevet af lysten til, at alle mennesker bliver klar over, at de hver især er helt unikke og har potentialet til at skabe lige præcis det liv de ønsker sig. At lykken ikke er nogle få udvalgte forundt, men noget også du hver eneste dag kan invitere indenfor ved at benytte simple og ligetil redskaber. Fordi alt er indenfor rækkevidde. Også for dig der læser med her.

Du er ikke afhængig af andre eller andet for at ændre din livskvalitet til det ypperste.

Og bogen her, er en guide til at opnå forståelse for hvordan du kan bruge dine ressourcer på en måde, der sender dine odds for succes til tops.

Du lærer hvordan du med en øget bevidsthed kan ”slette” de elementer af din personlighed & vaner du ikke længere ønsker, og hvordan du skaber nye som passer til dig. Du vil forstå, præcis hvorfor du ikke har den balance, og det overskud i dit liv du drømmer om. Og vide hvad der skal til for at skabe den bedste udgave af dig.

Det er også en række fortællinger om 11 fantastiske kvinder, der hver især har formået at vende deres liv 360 grader, til et liv hvor de følger hjertet og lever i overensstemmelse med deres værdier. Et autentisk liv.

Jeg har researchet og gennem egen & andres praktiske erfaringer fundet ud af hvilke principper der gør sig gældende når man skal ændre sit liv på en succesfuld & langtidsholdbar måde.

Mit håb og ønske er, at de også vil transformere dit liv, så din virkelighed kommer til at matche dine drømme. Hvis du synes det virker lidt uoverskueligt, så bare husk, at der er en grund til du læser denne bog.

Det gør du, fordi du gerne vil noget andet og mere, og ønsker at leve livet som den bedste version af dig.

Du har allerede taget første vigtige skridt på rejsen. Den rejse mod balance og et liv du elsker, håber jeg sådan du får taget startskuddet til mens du læser denne bog.

Jeg håber, du vil tage dig tid til at genopfinde dig selv og være nysgerrig på hvad livet også kan være for dig.

Så du fremover lever dit liv ud fra bevidste valg – valg du træffer med mod, autencitet og vigtigst af alt, med hjertet.

Ud med hamsterhjulet og fastlåste tanke- og handlemønstre, for dit nye, fantastiske liv venter på dig & starter i dag!

Vi har kun ét liv. Vi skylder os selv at få det allerbedste ud af det.

Kapitel 2 Uddrag: Hvem vil du gerne være?

Når vi tænker på vores drømmeliv, så tænker vi ofte på rammerne omkring det. Huset vi gerne vil bo i, rejserne vi gerne vil på, arbejdet vi elsker at stå op til osv.

Men den erfaring jeg har gjort mig igennem de år jeg har arbejdet med mennesker og deres livsstilsændringer er, at det aldrig skal være rammerne der er fokus på.

Fokus skal være på det allervigtigste, nemlig dig.

Hvis du er utilfreds med en række ting i dit liv i dag, handler det nemlig om, at du ikke føler at det liv du lever, passer til dig. Til den du er. Til dine værdier, og til den måde du tænker dit drømmeliv skal være.

I det hele taget, hvis du føler at du på en eller anden måde ikke kan/tør være dig.

Det er faktisk dét, der er årsagen til følelsen af lykke og meningsfuldhed – eller fraværet heraf.

Vi har alle sammen et indre billede, en indre forståelse af hvem vi er – eller i hvert fald hvem vi gerne vil opfattes som/være.

Og mængden af utilfredshed med vores liv hænger direkte sammen med det ”gap” der måtte være mellem den vi faktisk ER og så den vi gerne vil være.

Det er simpelt, og alligevel så nuanceret at det ikke ligger lige til højrebenet hvordan det gap så lukkes. Men lige så sikkert som det er, at du aldrig kan ramme et mål du ikke ved hvad eller hvor er, lige så sikkert er det at du heller ikke får lukket det gap hvis ikke du går på opdagelse i dig selv – hvem du er og hvad der egentlig er vigtigt for dig her i livet.

For faktum er, at vi lever det liv, vi accepterer som værende godt nok for os og til os.

Prøv lige at læse den sætning igen.

Hvis dit liv på nogle områder er dårligere end du ønsker det, så har du på et eller andet tidspunkt (ubevidst) fået sagt til dig selv at det er ok. Godt nok, kan ikke være anderledes pt., eller noget helt 3.

Er det irriterende at læse? Godt. Lad den irritation vokse til energi til at ændre det.

Til en fremdrift og et drive der er benzin til at få lukket dit gap. For du fortjener det bedste, og jeg glæder mig til at fortælle dig hvordan du kan skabe et liv du elsker.

Så frem med modet til at kigge dig selv efter i sømmene og vær ærlig overfor dig selv – for finder du områder der ikke matcher med dit selvbillede, er det jo præcis her du skal sætte ind med et nyt og bedre billede.

Til at starte med skal du ikke overhovedet bekymre dig om hvordan ændringen skal ske, det kommer vi til. Du skal bare drømme frit og stort om hvordan den bedste udgave af dig ser ud. Hvis det fx er vigtigt for dig med tid og overskud til din familie og du egentlig går og er ked af at hænge i en klokkestreng på arbejde, være lidt for hektisk når du kommer hjem og får snerret lidt for tit ad partner og børn, så er det jo bare fantastisk at du bliver opmærksom på det så du kan ændre det.

Måske skal du overveje et andet job? Måske arbejdstiderne eller arbejdstiden? Måske drømmer du om at springe ud som selvstændig et eller andet?

Husk at pessimismens grimme ansigt bare skal pakkes helt sammen i denne fase, her skal der drømmes stort og fantastisk.

Du vil blive forbløffet over hvor store ressourcer din hjerne viser sig at have når man giver den de helt rigtige input – og det er præcis hvad vi tager fat på i næste kapitel.

Viden og bevidst opmærksomhed er magt – magt til at tage fat i rattet og sætte en ny kurs for livet.

De øvrige emner i bogen spænder fra hvordan du bliver bevidst om dine ubevidste tanker, vaner & handlinger – og hvordan de styrer dit liv hvis ikke du lærer at styre dem (og du lærer selvfølgelig hvordan i bogen).

Der er emner som mindset, begrænsende overbevisninger, indflydelsen fra dine omgivelser, redskaber og øvelser til at bevidstgøre og reflektere over dit liv som det er nu, og hvordan du designer vejen til det du ønsker dig bedst – og hurtigst- muligt.

Du lærer også hvordan dine tanker styrer dine følelser – og hvordan dine følelser bliver til dine handlinger, som i sidste ende bliver til din personlighed – og hvordan du med de rette mentale redsskaber tager magten tilbage til at designe dit liv præcis som du vil.

Du lærer også Loven om tiltrækning at kende – hvor uendelig magtfuld den er, og hvordan den anvendes til at tiltrække hvad du end ønsker dig ind i dit liv. Og meget andet på de 199 sider.

Hvad siger andre læsere om bogen?

Rikke Louise skriver:

“Bogen “Knæk koden til at skabe et liv du elsker” er oplagt for mennesker, der står i en forandringstid, ønsker at arbejde med selvudvikling og livsdesign og give slip på fortidens mønstre. Den henvender sig især til dem, der oprigtigt ønsker en forandring i deres liv, men har svært ved at se vejen derhen og har brug for et venligt skub i den rigtige retning. Mennesker som ønsker at se indad, tør visualisere den fremtid, de drømmer om og er villige til at ændre mindset for at nå sine mål. 


Bogen giver en fin og lettilgængelig indføring i, hvordan man ved hjælp af nogle enkle metoder kan komme igang med det samme.


Den er fuld af konkrete eksempler og 11 cases med inspirerende og motiverende historier, der gør det hele nærværende og let at relatere til, hvis man selv står med eller har stået med særlige udfordringer i sit liv, som ved første øjekast virkede uoverskuelige. 
Gitte fører læseren blidt og pædagogisk igennem fra start til slut og man kan næsten mærke hendes omsorg og oprigtige ønske om at hjælpe så mange som muligt til et bedre liv med uendeligt højt til himlen. Hun tager dig ved hånden fra start til slut og fylder dig med optimisme.”

Licken skriver om bogen:

“Denne her simple, super nem læselige og meget ærlige bog “Knæk koden til at skabe et liv du elsker” handler om et emne som mange søger og håber og drømmer om at turde, men som kan være forfærdelig svært for selv den stærkeste. 💪☺️❤️

Det at turde række ud og bede om hjælp, det at ændre sine vaner.

Først at blive guidet igennem eksempler, løsningsmuligheder og konkrete facts for derefter at læse 11 cases fra den virkelige verden.

Gitte har formået med meget tydelig empati, kærlighed for emnet, egne erfaringer, stor viden og humoristiske tilgang til livet, at videregive fantastiske budskaber, værktøjer og inspirere læseren – MIG! 💟

Jeg er blevet klogere og en skøn læsning har gjort mig optimistisk og givet mig troen tilbage på mine drømme. Den vil helt sikkert blive en tryg ven i min egen nye skabelse lige nu . Tak for hjælpen 🙏”