Kurser & priser

LivsstilsændringFør dine ønsker & drømme for vaneændring og livsstilsændring ud i virkeligheden.

Flere mennesker end nogensinde lever et hektisk liv med stress, søvnmangel, følelsen af altid at halse lidt bagefter. Med dårlig samvittighed over aldrig helt at være tilstede og følelsen af for lidt tid Men mest af alt: med et kæmpeønske om at få en bedre balance i livet. Så energi & overskud bliver noget der flyder igen og livskvaliteten øges betydeligt. Fordi du kommer til at leve i overensstemmelse med sådan som du ønsker det. I overensstemmelse med dine værdier – det du har indeni dig.

Det går ikke at der er forskel på måden vi ønsker at leve livet på & måden vi så rent faktisk lever livet på. Det mismatch giver anledning til irritation, dårlig samvittighed, frustrationer, nedsat glæde og overskud: I værre grad bliver det til en spiral af negativitet, håbløshed og depression. Og alt der imellem.

Men du skal selvfølgelig gribe det an på den rigtige måde for at lykkes. En drøm uden en plan er bare et ønske.

August 2020: 5 ugers onlineforløb:

Exhale the Past, inhale the future.

Dette forløb er til dig, der vil ændre stort eller småt i dine vaner og din livsstil. Det konkrete betyder faktisk ikke så meget, du kan anvende det uanset.

Vi mennesker jagter-naturligt nok🌟– følelser som glæde, lykke, kærlighed, overskud osv.
Altså vi går rundt med en indre forestilling om, hvad der vil gøre os glade😃 og så ønsker vi os selvfølgelig det❤️
Problemet opstår, når vi jagter det på en måde der ikke virker-eller ud fra urealistiske forestillinger.
Så står vi pludselig tilbage med negative følelser-af at fejle, af frygt, ikke være god nok, klog nok osv.

Du lærer ganske simpelt og let forståeligt hvordan din hjerne fungerer- hvordan tanker, følelser og vaner opstår så du får magten & kontrollen over hvad der før skete mere eller mindre ubevidst, og som du kan bruge til at få mere af alt det du drømmer om at skabe for dig selv ❤️

Det er hverken et anatomi eller fysiologi-studie, det er helt almindelige dagligdagseksempler som bliver gennemgået for at give dig forståelsen af hvor mange ressourcer og muligheder du har når først du forstår “hjernens sprog” 🤩
Det handler om at lære at turde række ud efter dine drømme og bryde med begrænsende tanker, finde ind til de værdier du vil leve efter og så leve i overensstemmelse hermed ❤️

Det kan være hvad som helst du ønsker at ændre i dit liv – du kan forandre og optimere hvad som helst i dit liv med disse letforståelige redskaber, som tager udgangspunkt i dig og lige præcis der hvor du er ❤️

Det handler nemlig om at finde ind til kernen af dig selv. Få hjertet med og mærke efter hvad det egentlig er du går og drømmer om livet skal være. Herfra er forløbet designet til at du reflekterer og mærker efter at du går i den rigtige retning. Der er masser af viden og øvelser, og kurset igennem vil du opdage at kernen til al holdbar forandring skabes og fastholdes i dig selv.

Og når først du har fundet denne kerne, vil du netop bruge den til pejlemærke fremadrettet. Den vil slå så dybe rødder i dig at du ikke vil vakle mere uanset hvad livet byder dig af små og større bump på vejen.

Og det måske allerbedste ved forløbet er, at du har både mig og de øvrige deltagere med som sparringspartnere og heppekor hele vejen. Der hører nemlig en lukket fb-gruppe med til forløbet hvor det netop er muligt at få råd, input og svar – og opmuntring når det hele bliver lidt svært.

Det her får du:

 • Forløbet udvikler dit mindset og sætter det op til succes. Blandt andet arbejdes der med dine tankemønstre så vi sikrer at de ikke spænder ben for dig!
 • Dine værdier afklares så du kan bruge dem som rettesnor.  Det betyder, at du ikke behøver have dårlig samvittighed over dine valg når først du når her til. For du vil vide, at du har hjertet med i det du vælger. Du vil fremstå tydelig og troværdig overfor omverdenen, og du vil hvile i følelsen af at være tro mod dig selv. Og når DU ændrer dig, så får du også et andet respons fra omverdenen – et der i stigende grad  matcher den du gerne vil leve livet som. 
 • Du bliver god til at skabe mere af det du ønsker dig. Fordi du får en anden og dybere bevidsthed til at mærke efter hvor dine grænser går.
 • Processen vil gøre dig til et mere helstøbt menneske med energi og overskud. Fordi alle valg du træffer sker med afsæt i dig og det der er rigtigt for dig – dine værdier, tanker, drømme og følelser.
 • Redskaber til at lave dine drømme om til planer og konkrete afsæt til at føre dem ud i livet
 • Klarhed over hvordan du fastholder fokus og motivation i processen
 • Bid for bid forankres alle disse tiltag i dig. så du aldrig mere vakler i forhold til at vælge den rigtige kurs for dig.
 • Medlemsskab af vores helt egen lukkede FB-gruppe hvor jeg har 2 ugentlige Live-sessioner i alle 5 uger, så du kan få svar på de spørgsmål der dukker op i din proces.
 • Daglig tilstedeværelse af mig i FB-gruppen, til input, sparring osv.
 • Et ugentligt undervisningsmodul med det/de tema(er) der hører til ugen -fx. mindset, begrænsende overbevisninger, at skabe & fastholde motivation, hvad det vil sige at leve i overensstemmelse med sine værdier – og hvordan man så rent faktisk lykkes med at føre det ud i livet osv.
 • Så hvis du: 
  🌟har lyst til mere energi, balance & overskudsfølelse i dit liv
  🌟ønsker at tage magten tilbage over dit liv så du lever det på en bevidst måde der er i overensstemmelse med dine værdier og den du er/gerne vil være
  🌟er nysgerrig på livet og alle dets fantastiske muligheder, og ønsker at blive bedre til at leve på den måde der føles rigtig for dig❤️
  🌟ønsker at få adgang til alle de kæmpemæssige ressourcer du har i dig ved at forstå hvordan hjernen og dens mekanismer foregår (på et helt uteknisk plan)
  🌟er helt færdig med one-size fits all-løsninger som alligevel ikke giver dig det ønskede resultat
  🌟er klar til at prioritere dig selv & din lykke

Så kom med på de her fantastiske 5 uger. Vi starter søndag d. 16. august, men nærmere info kommer i FB-gruppen som du får link til via mail i ugen op til.

Jeg har 15 års erfaring som fysioterapeut, kostvejleder, sundhedskonsulent og som coach, og har arbejdet med 1000-vis af mennesker, men mit stærkeste kort er helt klart den personlige udviklingsrejse jeg selv har været igennem❤️

Jeg ved præcis hvad det vil sige at have følelsen af at sidde fast, at have prøvet “alt”, at finde uopdagede styrker, mod & ressourcer i mig selv og styre mit liv til et sted idag der føles helt magisk fordi det er MIG der hver eneste dag sørger for at få det bedste ud af alt jeg møder & oplever🙌

Følelsen af at lære at stå så stærkt i sig selv, og mærke og leve efter sine grænser og følelser, og ikke mindst at turde åbne sit hjerte og opnå meningsfulde & dybe relationer til mennesker omkring sig ❤️

Det er dét du får med dig fra forløbet her ❤️❤️❤️

Det bliver 5 uger hvor DU og det du drømmer om & ønsker dig er i højsædet 🤩 Hvor du bliver guidet til lige præcis den vej der er helt rigtig for dig ❤️ Hvor det fokus der er på den personlige udvikling danner præcis det fundament der gør, at denne her gang bliver der hvor du for alvor træder ind i at leve livet som den allerbedste version af dig 💪🤸‍♂️🌈

Prisen for 5 ugers forløb indeholdende:

📌10 online gruppesessioner af 1-1 1/2 times varighed

📌Lukket fb-gruppe til fælles sparring i processen både med mig og de øvrige deltagere

📌Jeg svarer på alle spørgsmål i den lukkede fb-gruppe dagligt

📌 Video materiale/powerpoint præsentationer med teoretisk materiale hver uge

📌Max 15 deltagere

💲💲💲 Det koster blot 750,- for alt det ovenstående – og materialet kan du frit downloade og gemme til evig tid🦋

 • Tilmelding sker ved at sende mig en mail : gitte@droemmelivet.dk, hvor du også får et betalingslink.
 • Og JA! Selvfølgelig kan du dele betalingen lidt op hvis det er nødvendigt, økonomi skal ikke afholde dig fra at nå dine drømme – det skriver du bare i mailen hvis vi skal kigge på – og nej, det koster ikke extra at dele det op💟

VisionBoard Workshop : 

Dette er en fantastisk måde til at få skabt klarhed over hvad du virkelig ønsker din fremtid skal indeholde. Hvad skal der sorteres til og fra, hvordan du bid for bid får prioriteret dig selv bedre end idag.

(kender du mon det- du er rigtig god til at sørge for at alle andres liv kører på skinner og til at byde ind med hjælp ? Nogle gange også i et omfang der gør at der måske ikke bliver heeeelt så meget tid og energi tilbage til DIG?)

Det tager vi også fat på her. For livsstilsændring og vaneændring handler om at blive skarpere på at finde plads til mere af det du gerne vil – herunder fx et vægttab.

Så den er virkelig velegnet som en perfekt kickstart af livsstilændring!

Hvis i er en gruppe veninder, kollegaer eller lign der kan samle en gruppe på min. 4 deltagere kan der sagtens arrangeres et lukket arrangement kun for jer, kontakt mig på gitte@droemmelivet.dk for at høre om muligheder og priser.

Pris: 475,- pr. person for 3 timer, eller særpris for lukket arrangement 1199,- for op til 6 deltagere.