Kurser & priser

LivsstilsændringFør dine ønsker & drømme for vaneændring og livsstilsændring ud i virkeligheden.

 

Onlinekurser:

Selvkærlig Vaneændring 2019:

Flere mennesker end nogensinde lever et hektisk liv med stress, søvnmangel, følelsen af altid at halse lidt bagefter. Med dårlig samvittighed over aldrig helt at være tilstede og følelsen af for lidt tid Men mest af alt: med et kæmpeønske om at få en bedre balance i livet. Så energi & overskud bliver noget der flyder igen og livskvaliteten øges betydeligt. Fordi du kommer til at leve i overensstemmelse med sådan som du ønsker det. I overensstemmelse med dine værdier – det du har indeni dig.

Det går ikke at der er forskel på måden vi ønsker at leve livet på & måden vi så rent faktisk lever livet på. Det mismatch giver anledning til irritation, dårlig samvittighed, frustrationer, nedsat glæde og overskud: I værre grad bliver det til en spiral af negativitet, håbløshed og depression. Og alt der imellem.

Men du skal selvfølgelig gribe det an på den rigtige måde for at lykkes. En drøm uden en plan er bare et ønske.

Onlinekurset Selvkærlig Vaneændring 2019:

Onlinekurset Selvkærlig Vaneændring 2019 er til dig der vil ændre stort eller småt i dine vaner og din livsstil. Det konkrete betyder faktisk ikke så meget, du kan anvende det uanset.

Det handler nemlig om at finde ind til kernen af dig selv. Få hjertet med og mærke efter hvad det egentlig er du går og drømmer om livet skal være. Herfra er kurset designet til at du reflekterer og mærker løbende efter at du går i den rigtige retning. Der er masser af viden og øvelser, og kurset igennem vil du opdage at kernen til al holdbar forandring skabes og fastholdes i dig selv. Og når først du har fundet denne kerne, vil du netop bruge den til pejlemærke fremadrettet. Den vil slå så dybe rødder i dig at du ikke vil vakle mere uanset hvad livet byder dig af små og større bump på vejen.

Og det gode ved et onlinekursus er, at du kan vende tilbage til det igen og igen, hvis du kommer ud af kurs eller bare trænger til en genopfriskning.

Det her får du:

  • Kurset udvikler dit mindset og sætter det op til succes. Blandt andet arbejdes der med gentagne positive bekræftelser og law of attraction-tilgangen.
  • Dine værdier afklares så du kan bruge dem som rettesnor. Uanset om du skal finde ud af om du skal sige ja eller nej til en opgave på arbejdet, eller et par times alenetid istedet for en cykeltur med børnene. Det betyder, at du ikke behøver have dårlig samvittighed over dine valg når først du når her til. For du vil vide, at du har hjertet med i det du vælger. Du vil fremstå tydelig og troværdig overfor omverdenen, og du hvile i følelsen af at være tro mod dig selv.
  • Du bliver god til at skabe mere af det du ønsker dig. Fordi du får en anden og dybere bevidsthed til at mærke efter hvor dine grænser går.
  • Processen vil gøre dig til et mere helstøbt menneske med energi og overskud. Fordi alle valg du træffer sker med afsæt i dig og det der er rigtigt for dig – dine værdier, tanker, drømme og følelser.
  • Redskaber til at lave dine drømme om til planer og konkrete afsæt til at føre dem ud i livet
  • Klarhed over hvordan du fastholder fokus og motivation i processen
  • Bid for bid forankres alle disse tiltag i dig. så du aldrig mere vakler i forhold til at vælge den rigtige kurs for dig.

 

  • Hvis du indenfor 2 uger efter køb af kurset vælger at tilkøbe 4 mdrs forløbet #foraltidlivsstilen får du 40% rabat på dette! Normalpris 3950,- DIN pris kun 2370,- Du skal bare sende en mail til gitte@droemmelivet.dk hvis du vil gøre brug af tilbuddet.
  • Pris for kurset 275,- 

VisionBoard Workshop : 

Dette er en fantastisk måde til at få skabt klarhed over hvad du virkelig ønsker din fremtid skal indeholde. Hvad skal der sorteres til og fra, hvordan du bid for bid får prioriteret dig selv bedre end idag.

(kender du mon det- du er rigtig god til at sørge for at alle andres liv kører på skinner og til at byde ind med hjælp ? Nogle gange også i et omfang der gør at der måske ikke bliver heeeelt så meget tid og energi tilbage til DIG?)

Det tager vi også fat på her. For livsstilsændring og vaneændring handler om at blive skarpere på at finde plads til mere af det du gerne vil – herunder fx et vægttab.

Så den er virkelig velegnet som en perfekt kickstart af livsstilændring!

Hvis i er en gruppe veninder, kollegaer eller lign der kan samle en gruppe på min. 4 deltagere kan der sagtens arrangeres et lukket arrangement kun for jer, kontakt mig på gitte@droemmelivet.dk for at høre om muligheder og priser.

Pris: 525,- for 3 timer

#foraltidlivsstilen 4 mdrs forløb:

Her tager vi hul på at få afdækket de udfordringer der står i vejen for dine ønsker og finder nye, bedre løsninger.

Bid for bid introducerer jeg så små ændringer og justeringer i dit liv. Ændringer som, uden at være uoverkommelige, giver dig resultater. De er overkommelige, fordi vi taler os til rette om hvor meget eller lidt vi skal skrue på. Alt afhængigt af hvordan resten af dit liv ser ud. Vi afprøver, justerer og skalerer op og ned så processen hele tiden passer til dig!

Det får du:

10 x 1:1 konsultation af 30 min varighed, fordelt med 1-2 uger imellem hver samtale. Samtalerne kan enten foregå hos mig i Hillerød, eller telefonisk. Begge dele er efter min mening lige effektivt, så vi finder ud af hvad der passer bedst for dig.

Onlinesparring igennem hele forløbet, så hvis du har spørgsmål sender du dem bare. Så får du svar og kan komme hurtigt videre.

Pris: 3950,- betalt inden opstart, eller fordelt i 3 rater á 1400,-/eller 6 rater á 725,-

 

Send en mail til gitte@droemmelivet.dk for tilmelding