LivsstilsændringAl forandring starter med dig. Du kan aldrig få større succes & resultater end dine tanker & dit selvbillede tillader.

Mine forløb foregår online, 1:1 og er kun for personer der er åbne for & ønsker forandring, succes og at skabe et liv på deres egne præmisser.

De findes pt. i enten 3, 6 eller 9 måneders varighed. Fordi jeg ikke sælger kvikfixes. Det betyder ikke at du ikke kan opnå store resultater hurtigt, det er 100% muligt. Når folk kommer til mig har de typisk slæbt rundt på udfordringer, blokeringer, smerter, sygdom eller andre ting der står i vejen for at leve det liv de ønsker sig og drømmer om.

Jeg arbejder med en blanding af coaching, energy healing & clairvoyante budskaber.

Kvaliteten af dine tanker, afgør kvaliteten af dit liv. Så enkelt er det faktisk. Så hvis dine resultater i livet ikke er hvor du ønsker dem, så findes forklaringen på det i dine tanker, og i særdeleshed din underbevidsthed. Den styrer og kontrollerer dig langt den størstedel af tiden, og kører som en slags autopilot indtil vi tager kontrol over den med bevidste input. Det bruger vi coachingen til.

Energi healingen støtter op om denne proces, og foregår ved at øge din vibration og balancere din energi så du bliver et match til de drømme og ønsker du har. Hvis du fx. drømmer om økonomisk overflod og dine tanker er fuld af bekymringer og hvor meget du mangler penge, så sender du tanker ud på dén frekvens, og så vil du modtage præcis det samme retur.

Så vi arbejder sammen om at løfte din energi så den bliver connected med energien fra dine ønsker.

De clairvoyante budskaber er en kæmpe genvej til at opnå dine resultater, for der trækker vi direkte på den universelle bevidsthed og energi, og får hjælp og indsigter der ellers ville være længe om at vise sig.

Uanset hvad du ønsker at forandre og opnå, er det muligt når du skaber alignment mellem dine tanker, følelser og handlinger, så de matcher dine intentioner.

3 måneders forløbet opstartes efter aftale og kører med 1 ugentlig 1:1 samtale så energien holdes høj hele tiden, ligesom der er mulighed for skriftlig sparring mellem samtalerne.

Pris: 12.000 kr.

6 måneders forløb: samme koncept som 3 måneders forløb.

Pris: 22.500 kr.

9 måneders forløb: samme koncept som de andre forløb.

Pris: 33.000 kr.

Mulighed for ratebetaling efter aftale, send en mail til gitte@droemmelivet.dk for at høre om mulighederne for dette.

OBS! Hjemmesiden er under ombygning, send en mail for at høre nærmere om min 3 & 6 måneders individuelle forløb – gitte@droemmelivet.dk