Måden jeg arbejder på

Jeg ved det godt. Når først tanken om at ændre sin livsstil har fået fat, så vil du gerne have resultater med det samme. Som i LIGE NU – og helst igår. Det forstår jeg sagtens. Jeg er nemlig selv temmelig utålmodigt anlagt 🙂

Men hvis du er en af dem der har forsøgt sig med stramt tilrettelagte træningsprogrammer, kostplaner, den ene eller anden slags kur, eller noget helt fjerde, hånden på hjertet – så ved du godt det ikke er lykken. Det er ihvertfald heller ikke nogen langtidsholdbar løsning.

Og det er jo den, du i virkeligheden ønsker dig- den livsstil du kan implementere bid for bid i så overskuelige portioner at det næsten ikke mærkes, men som alligevel stille & roligt giver dig kontrollen tilbage over din livsstil, forbedrer din sundhed og fysik, herunder smertetilstande, normaliserer din vægt og giver dig overskuddet og energien tilbage!

Det vigtigste for mig i vores samarbejde er, at tingene foregår i præcis det tempo der passer dig – for dit liv er anderledes end naboens, mekanikerens og kassedamens – så selvfølgelig skal løsningen også være det.

Vi starter med at snakker om din livsstil som den er nu, kortlægger de ønsker, mål og drømme du måtte have (vedrørende din livsstil altså, jeg kan ikke umiddelbart hjælpe dig med en jordomrejse eller lignende :), og så er det fundamentet for vores samarbejde – og det med samarbejde er faktisk en afgørende forskel fra de fleste andre der arbejder med livsstilsændringer – det er typisk noget med at følge en fast plan. Sådan fungerer det ikke med mig – jeg bruger min ekspertise & erfaring til at foreslå konkrete små-justeringer, men de skal altid give mening for dig og ved hver eneste samtale sikrer jeg mig at tiltagene fungerer for dig, og ellers ændrer vi det så det gør! Der er jo ingen af os der vinder ved et forløb der ikke bliver en succes!

Det er sådan jeg har hjulpet 100-vis af klienter i mål med et livsstilsforløb hvor de får kontrollen tilbage, og derigennem får et liv fuld af energi, overskud og balance.

Ikke fra den ene dag til den anden, men over måneder til år – for vaner og tankemønstre tager tid at ændre – tænk bare på hvor længe de vaner du har nu har været en del af dig. Og det er en anden central del af min måde at arbejde på – at fastholde tålmodighed og motivation i processen, noget som bl.a ubegrænset online sparring for dig der køber et samlet forløb hos mig hjælper dig med.

For livsstil handler om meget andet end kost, træning, sygdom og sundhed – det handler grundlæggende om at prioritere os selv nok til at træffe de gode valg for os selv.