Om mig

Jeg hedder Gitte

Jeg bringer menneskers liv tilbage i balance ved at guide dem til den livsstil de ønsker. Erstatter dårlig samvittighed med energi, sundhed og optimisme – og det bedste af det hele: På en måde så ligetil og enkel så du næsten ikke tror det kan passe.

Jeg opgraderer menneskers sundhed så de kan leve et liv tættere på det de ønsker for sig selv. Hånden på hjertet så vil vi vel allesammen gerne leve bedst muligt & længst muligt med så få sygdomme og skavanker undervejs. Det vil jeg ihvertfald gerne! Nogle gange skal der ske drastiske ting i livet før man stopper op og tænker over sit helbred, og sådan var det også til dels for mig.

Jeg mistede min mor i sommeren 2017. Det var virkelig et hårdt slag – og fik mig til at kigge på mine egne 2 børn og tænke at jeg ihvertfald vil gøre mit til at jeg bliver hængende i rigtig mange år & med så godt et helbred som muligt. Så selvom livsstil, kost, motion og sundhed på det tidspunkt allerede havde fyldt en god del i både mit private liv og på arbejdet, så tog det endnu mere fart herfra.

Det interessante var, at jeg i den periode fik knækket koden til at mine klienter fik endnu større udbytte af min sparring og vejledning og opnåede virkelig gode resultater uanset om målet var vægttab, et ønske om mere træning i deres liv, rygestop, omlægning af kostvaner generelt, eller i et lidt større perspektiv arbejde gennem kost og motion på fx at nedbringe blodtryk & forhøjet kolesteroltal eller regulere diabetes.

Jeg fandt fællesnævneren til at lykkes med processerne, uanset målet for dem.

Jeg har arbejdet som fysioterapeut siden 2005 og er derudover uddannet kostvejleder i 2015. Jeg er meget optaget af kommunikation og dens betydning for mine klienters udbytte af vores samarbejde – for det skal selvfølgelig være så optimalt som muligt. Jeg har derfor yderligere færdiggjort uddannelsen som Sundhedskonsulent i 2018, som rummer psykologiske og pædagogiske redskaber målrettet til arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse.

Jeg er virkelig passioneret omkring min egen og andres sundhed på en realistisk og overskuelig måde. Helt uden fanatisme og en masse forbud og regler – min erfaring siger mig at det slet ikke er holdbart på den lange bane. Jeg elsker arbejdet med mennesker og at finde lige præcis den indgangsvinkel der gør vores samarbejde til en succes.

For mig er det at opgradere sin sundhed at gøre små eller større tiltag der bevæger ens liv i en sundere retning.