Om mig

Jeg hedder Gitte

Jeg har en kæmpe passion for at hjælpe mennesker med at bringe deres liv tilbage i balance, ved at guide dem til den livsstil de ønsker. Erstatter dårlig samvittighed med energi og optimisme – og det bedste af det hele: På en måde så ligetil og enkel så du næsten ikke tror det kan passe.

Alle fortjener at leve et liv i overensstemmelse med det de drømmer om. Og det kan lade sig gøre for alle, det ved jeg af egen, og faglig erfaring.

Men de færreste aner hvad der skal til, og bruger en helt vild mængde energi på at afprøve en masse muligheder som ikke fungerer. Og efter lader dem endnu mere sikre på, at det aldrig kan lade sig gøre for dem at få det liv de ønsker sig. Forestil dig fx. at du løber mod øst for at se en smuk solnedgang – uanset hvor langt du løber og hvor meget du tror på det og ønsker det skal ske – ja så sker der selvfølgelig ikke.

På mange måder gør det samme sig gældende når det handler om at skabe sit drømmeliv. Med et forkert set-up der næsten garanterer at det ikke lykkes.

Jeg tror på at alle har uendelige ressourcer i sig, og har gennem en årrække med klientforløb af denne slags fundet ud af hvordan det kan lykkes at finde nøglen til at låse op for disse ressourcer og skabe det fundament, drive og handlekraftighed der skal til for at få succes med at skabe sit drømmeliv.