Hjertelig velkommen til, Mit navn er Gitte, og jeg er stifter af Drømmelivet.dk hvor jeg hjælper (primært) kvinder med at skabe sig et fuldstændig fantastisk liv i overensstemmelse med deres værdier & ønsker!

Jeg har nemlig en kæmpe passion for at hjælpe mennesker med at bringe deres liv tilbage i balance, ved at guide dem til at skabe den livsstil de ønsker.

Ja, jeg skriver skabe, ikke give dem livsstilen. For dem jeg arbejder sammen med, de forstår godt, at for at få det fantastiske liv, skal de skabe det selv. Min rolle i den proces er som wing-woman – en der hjælper dig med at børste din superhelte-kappe af, så du bliver klar til at erobre livet & lykken.

Det lyder enkelt, fordi det ER enkelt. Ikke nemt og hurtigt – men enkelt.

Et forløb hos mig starter altid med at få skabt bevidsthed omkring hvordan dit liv ser ud nu, på alle områder af det. Gennem forskellige øvelser & redskaber , refleksion og selvindsigt, får vi klargjort hvilke ting der ikke er som du ønsker det.

Gennem andre øvelser , og med andre redskaber, begynder processen så med at skabe overblik over hvordan du rent faktisk ønsker dit fremtidige liv skal se ud. Og vi kommer hele vejen rundt, for du kan ikke ændre ét område af dit liv uden at det påvirker resten . Og heldigvis for det, for det genererer så meget god energi når først ét område rykker. Det er en næsten magisk proces og rejse når først det går igang! Sammen erstatter vi dårlig samvittighed med energi og optimisme – og det bedste af det hele: På en måde så ligetil og enkel så du næsten ikke forstår det. Men hånden på hjertet, det er ikke raket-videnskab. Men det er altafgørende at du først bliver bevidst om alt hvad der spænder ben for dig ( og det er der mine kompetencer er i højsædet), for ellers får du aldrig sat den rette kurs. Og så hvilke redskaber der skal tages i brug i hvilken rækkefølge og tempo, det er også min hjemmebane. Så jeg fungerer som tovholder og den der ved hvordan du er klar til næste trin og næste trin, indtil du er præcis hvor du gerne vil være.

Alle fortjener at leve et liv i overensstemmelse med det de drømmer om. Og jeg VED, af egen, og faglig erfaring, at det sagtens kan lade sig gøre.

Men de færreste aner hvad der skal til, og bruger en helt vild mængde energi på at afprøve en masse muligheder som ikke fungerer. Og efterlader dem endnu mere sikre på, at det aldrig kan lade sig gøre for dem at få det liv de ønsker sig. Forestil dig fx. at du løber mod øst for at se en smuk solnedgang – uanset hvor langt du løber og hvor meget du tror på det og ønsker det skal ske – ja så sker der selvfølgelig ikke.

På mange måder gør det samme sig gældende når det handler om at skabe sit drømmeliv. Med et forkert set-up der næsten garanterer at det ikke lykkes.

Jeg VED  at alle har uendelige ressourcer i sig, og har gennem en årrække med klientforløb af denne slags fundet ud af præcis hvordan det kan lykkes at finde nøglen til at låse op for disse ressourcer og skabe det fundament, drive og handlekraftighed der skal til for at få succes med at skabe sit drømmeliv.